RING OP KLIK HER

Slidte vinduer og døre?

Der kan være mange forskellige årsager til, at dine vinduer og døre trænger til en kærlig hånd eller måske endda en udskiftning. Det kan både være for at øge sikkerheden, så dit hus eller din virksomhed er bedre sikret mod tyveri. Det kan også være for at skabe et bedre indeklima – specielt ved gamle huse med træ-vinduer kan der ofte opnås en markant forbedring. Endelig kan det også være for at spare på både miljøet og varmeregningen ved at få tætte og velisolerede vinduer og døre.

 

Førsteklasses leverandører af vinduer og døre

Rune Andersen Tømrer-/Snedkermester tilbyder alle former for vinduer og døre på markedet. Vi varetager både reparation, vedligeholdelse, indbrudsskader og naturligvis udskiftning til helt nye vinduer og døre. Vi har i en årrække haft helt klare og faste aftaler med både Velfac og IdealCombi, som begge er to af markedets førende leverandører. Selvom der findes mange andre produkter, som vi også forhandler og formidler kontakt til, skaber det tætte samarbejde nogle gode og helstøbte løsninger til en favorabel pris for vores kunder.

 

Kommunikation i højsædet

Ved slidte eller ødelagte vinduer er vi behjælpelige med at vurdere, hvad den rigtige løsning er - udskiftning eller bare reparation. Derudover sørger vi også for kyndig rådgivning ift. at vælge de rigtige vinduer og døre, så det både bliver en så æstetisk god og praktisk løsning som muligt – både med henblik på funktionalitet og kvalitet.

Vi kører fra Frederiksværk og dækker både Hundested, Halsnæs og det omkringliggende område. Uanset om dine vinduer og døre blot trænger til et frisk pust, eller du skal have vinduer til et nybyggeri, kan vi finde den rette løsning til dig. Ring i dag på 50 111 333 for et uforpligtende tilbud.

Vi varetager alle opgaver:

Jeg løser alle typer håndværksopgaver indenfor tømrer-/snedkerfaget.

Her kan nævnes tilbygninger, vinduer, døre, tage, terrasser osv.

Indhent et uforpligtigende tilbud på dit byggeprojekt.