RING OP KLIK HER

Træterrasser - Professionelt og erfarent udført arbejde

At få lavet en træterrasse er noget, der virkelig kan tilføre et hus eller sommerhus noget ekstra – både i udseende og funktionalitet. For at være helt sikker på at få den rigtige løsning, der holder i så lang tid som muligt, er det en god idé, at kontakte en professionel.

Hvad enten du skal have lavet en træterrasse i forbindelse med et nybyggeri, skal have repareret din nuværende eller vil bygge én til dit nuværende hus eller sommerhus, kan Rune Andersen Tømrer-/Snedkermester sørge for den optimale løsning. Vi har stor erfaring med træterrasser, og vi sørger for at vælge de rette materialer til dig.

Sammen med vores betroede leverandører finder vi de rette materialer, så din træterrasse både bliver så holdbar som muligt og samtidig får det helt rigtige æstetiske udtryk, så det passer med bygningen, den tilhører.

 

Kan levere alle slags træterasser

Vi har stor erfaring med mange forskellige størrelser, udformninger og strækninger. Vi anerkender, at en træterrasse skal kunne anvendes til vidt forskellige ting, og derfor tager vi naturligvis altid udgangspunkt i den enkelte kundes behov.

Vi kommer altid ud på stedet, hvor terrassen skal bygges, og i dialog med kunden finder vi den bedst mulige løsning, så kundens ønsker omkring udseende, funktion og pris bliver opfyldt bedst muligt.

Ved fokus på en grundig og professionel dialog – hvor kundens ønsker er i centrum – allerede inden arbejdet begynder, sikrer vi en så god, nem og overskuelig proces som muligt.

Vi har ligeledes stor ekspertise indenfor vedligeholdelse og reparation af træterrasser – uanset størrelse, form eller graden af slid.

 

Kontakt os i dag

Med udgangspunkt i Frederiksværk leverer vi træterrasser til hele det omkringliggende område, bl.a. Hundested og Halsnæs. Går du med terrasseplaner – løse som faste – eller trænger din nuværende til en kærlig hånd, så kan du altid kontakte os på tlf. 50 111 333 for gode råd og et uforpligtende tilbud. 

Vi laver også eternittage, Vinduer og døre og alt slags renovering

Vi varetager alle opgaver:

Jeg løser alle typer håndværksopgaver indenfor tømrer-/snedkerfaget.

Her kan nævnes tilbygninger, vinduer, døre, tage, terrasser osv.

Indhent et uforpligtigende tilbud på dit byggeprojekt.