RING OP KLIK HER

Tømrerarbejde i Frederiksværk, Hundested, Halsnæs og omergn

Rune Andersen Tømrer-/Snedkermester er et mindre firma beliggende i Frederiksværk. Med stor erfaring indenfor branchen kan vi altid sikre dig en optimal løsning på stort set alle opgaver. At vi er en mindre virksomhed gør, at du som kunde altid ved, hvem der kommer ud – noget der bl.a. har givet os en fast kreds af kunder, fordi de er sikre på tømrerarbejde i høj kvalitet. Udover helt klassiske tømrerarbejde, kan vi varetage en bred vifte af andre opgaver. Vores kerneområder indebærer bl.a.:

 

Mere end bare en tømrer

Hos Rune Andersen Tømrer-/Snedkermester er vi klar over, at det kan være en jungle at vælge den rigtige løsning, når du skal have foretaget tømrerarbejde. Helt fundamentalt er forskellen på os og andre virksomheder, at vi bruger overordentligt meget tid på kommunikation. Vi ved, at en proces bliver så behagelig og nem som muligt – både for kunden og os – ved igennem hele processen at have en løbende dialog. Vores professionelle medarbejdere er altid klar til at rådgive og svare på spørgsmål, ligesom vi helt fra start i dit projekt er med til at lægge en god plan for forløbet og finde den løsning, der opfylder dine behov bedst muligt.

 

Uanset tømreropgaven – kontakt os i dag

Vi leverer alt i tømrerarbejde, og sammen med vores faste samarbejdspartnere kan vi løse enhver opgave. Vi bruger kun partnere og leverandører, vi kender og har tillid til, hvilket sikrer dig en kvalitetsløsning. Vores tømrer kører til Frederiksværk, Hundested, Halsnæs og hele det omkringliggende område.

 

Kontakt os i dag på mail eller tlf: 50 111 333 for en snak eller et uforpligtende tilbud på dit næste projekt. 

Vi varetager alle opgaver:

Jeg løser alle typer håndværksopgaver indenfor tømrer-/snedkerfaget.

Her kan nævnes tilbygninger, vinduer, døre, tage, terrasser osv.

Indhent et uforpligtigende tilbud på dit byggeprojekt.