RING OP KLIK HER

Renovering - Professionel rådgivning og udførelse

Står du overfor en renovering? Hvad enten det er en gennemgribende renovering af hele din bolig, eller du skal have opfrisket en facade, er det altid vigtigt at vælge den rette løsning – det sikrer, at du får en flot og funktionel renovering med så lang holdbarhed som overhovedet muligt. Hos Rune Andersen Tømrer-/Snedkermester bruger vi rigtig meget tid på kommunikation, både ift. at hjælpe vores kunder med valg af den rette løsning, men også undervejs i byggeriet, så alle misforståelser kan undgås og eventuelle besværligheder kan tages i opløbet.

 

Alt i renovering

Rune Andersen Tømrer-/Snedkermester kan stå for alle former for renovering – der er ingen begrænsninger for, hvad vi kan varetage af opgaver. Det skyldes vores alsidighed og samtidig vores faste kerne af betroede samarbejdspartnere og underleverandører, der – ligesom os selv – ikke går på kompromis med kvaliteten. Ved din renovering kan vi sørge for det hele fra start til slut. Dermed skal du ikke ud og ordne aftaler og kommunikation med forskellige entreprenører, hvilket sparer dig for både tid og besvær.

 

Kontakt os i dag

Om du skal have foretaget et mindre arbejde eller en gennemgribende renovering af hele dit hus, står vi klar til hjælpe. Vi dækker både Frederiksværk, Hundested, Halsnæs og hele det omkringliggende område. Du kan til enhver tid kontakte vores veluddannede medarbejdere på tlf. 50 111 333 for rådgivning og et uforpligtende tilbud. 

Vi varetager alle opgaver:

Jeg løser alle typer håndværksopgaver indenfor tømrer-/snedkerfaget.

Her kan nævnes tilbygninger, vinduer, døre, tage, terrasser osv.

Indhent et uforpligtigende tilbud på dit byggeprojekt.