RING OP KLIK HER

Eternittage - En holdbar og økonomisk god løsning

Selvom eternittag i mange år har været populære på private boliger, sommerhuse og diverse boligbyggerier, har det de seneste år vundet endnu mere frem. Det skyldes, at eternittag grundlæggende er et rigtig godt produkt. Om du skal have lagt tag på dit nybyggeri, din tilbygning, eller blot skal have udskiftet taget på dit eksisterende hus, er eternit en favorabel løsning.

Eternittag er udover at være utroligt holdbart også oftere en billig løsning, sammenlignet med dyre og besværlige tegltage og undertage. Det er ligeledes en praktisk løsning og bruges til alt fra parcel- og fritidshuse til murermestervillaer.

 

Specialiseret og erfaren i eternittag

Rune Andersen Tømrer-/Snedkermester er specialiserede i at lægge eternittag, og har erfaring med mange forskellige løsninger og farver. Vores medarbejdere er altid klar til at vejlede dig og hjælpe med at finde den rigtige løsning, hvad enten du skal have renoveret taget, udskiftet det eller skal planlægge et helt nyt byggeprojekt. Vores fokus er på kommunikation – både før og under processen – hvilket gør både valget af tag og arbejdet med at lægge det nemmere for vores kunder og os. 

Vi sørger for dit eternittag tag-projekt fra start til slut, og vi har stor erfaring med at lægge eternittag på mange forskellige former for huse og virksomheder. Vi ved, at tilfredse kunder er fundamentet for enhver virksomhed, hvorfor alt vores arbejde naturligvis lever op til alle danske standarder og holder en høj kvalitet.

 

Kontakt os i dag og hør mere om eternittage

For rådgivning om dit nye tag og et uforpligtende tilbud, kan du altid kontakte os på tlf: 50 111 333. Vi leverer eternittag til Frederiksværk, Hundested, Halsnæs og hele det omkringliggende område. 

Vi varetager alle opgaver:

Jeg løser alle typer håndværksopgaver indenfor tømrer-/snedkerfaget.

Her kan nævnes tilbygninger, vinduer, døre, tage, terrasser osv.

Indhent et uforpligtigende tilbud på dit byggeprojekt.